В Белицком полицейские обнаружили гранату у прохожего

Переглядів: 1028 0 10.04.2018 в 09:00:42 Новини поліції
В Белицком полицейские обнаружили гранату у прохожего

Співробітниками Добропільського відділення поліції затримано молодого чоловіка, який незаконно зберігав «знайдену» гранату. Небезпечна знахідка вилучена та направлена на експертизу, а у відношенні її власника відкрито кримінальне провадження.

Під час патрулювання вулиць м. Білицьке, співробітники Добропільського відділення поліції зупинили для перевірки молодого чоловіка. Під час спілкування з правоохоронцями він помітно нервував. В ході огляду особистих речей молодика причини дивної поведінки стали зрозумілі. У присутності понятих поліцейські вилучили гранату Ф-1. Власником небезпечного предмету виявився 18-річний місцевий мешканець.

Молодик зізнався, що восени минулого року знайшов цей боєприпас на території покинутого заводу та вирішив залишити собі. Небезпечну знахідку чоловік приховав у власному гаражі, «а сьогодні вирішив її перенести».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх