Стало известно, сколько заплатили военного сбора жители Добропольского района

Переглядів: 1593 0 04.06.2015 в 12:14:44 Новини податкової інспекції
Стало известно, сколько заплатили военного сбора жители Добропольского района

Надходження до зведеного бюджету військового збору по Добропільській ОДПІ

          Шановні платники податків! Нагадаємо, що справляння військового збору продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України. Військовий збір було запроваджено з 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти. А з 13 березня набрав чинності Закон України, яким внесено зміни до порядку сплати військового збору. Відповідно до його норм відтепер підлягають оподаткуванню збором  сума доходів, отриманих платником податку у вигляді процентів, дивіденти, доходи від операцій з валютними цінностями, за здані (продані) ним вторинну сировину, побутові відходи, брухт кольорових металів, інвестиційний прибуток тощо.

          Протягом січня-травня поточного року до державного бюджету по Добропільській ОДПІ надійшло 8,7 млн. грн. військового збору. План з початку року з надходження збору виконано на  119,3%. З них у травні на обороноздатність України платниками податків інспекції сплачено майже 2 млн. грн.

          Загалом, з початку введення військового збору, тобто з серпня 2014 року бюджет отримав від платників податків Добропільської ОДПІ понад 15 млн. грн. військового збору.

          Така активна позиція платників приносить чималу користь і країні, і армії, які того потребують. А отже  звертаємось до усіх роботодавців, які виплачують  своїм працівникам  занижену заробітну плату і таким чином занижують військовий збір,  своєчасно і в повному обсязі  сплачувати відрахування  з реальних заробітків працівників.

          Сьогодні проявити свій патріотизм можливо і шляхом сплати податків. Адже виконуючи свої зобов’язання перед державою, тим самим ти не тільки виявляєш свою громадську позицію, а й допомагаєш країні.

          З більш детальною інформацією щодо нарахування та сплати військового збору можна ознайомитися на веб-порталі ДФС України. 

 

                                                                         Сектор обслуговування платників податків

                                                                         Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів

                                                                         у Донецькій області       


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх