Результаты работы по легализации трудовых отношений в Доброполье

Переглядів: 626 0 28.07.2019 в 10:30:47 Пенсійний фонд України
Результаты работы по легализации трудовых отношений в Доброполье

Проблема тіньової заробітної плати порушується в Україні досить давно. Пенсійний фонд впливає на сформовану негативну тенденцію у сфері трудових відносин шляхом проведення аналізу відомостей з реєстру застрахованих осіб по кожному громадянину.
 З метою захисту трудових прав працівників, легалізації заробітної плати та забезпечення пенсійних прав застрахованих осіб, Добропільським об`єднаним управлінням Пенсійного фонду України Донецької області налагоджене співробітництво з контролюючими органами, з органами влади та місцевого самоврядування, соціальними партнерами (створена міжвідомча робоча група з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати), постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення. 

  У результаті проведених заходів у I півріччі 2019 році спостерігаються позитивні тенденції: 
- кількість суб’єктів господарювання, які нараховують заробітну плату на рівні або менше законодавчо встановленого мінімуму станом на 01.07.2019 зменшилась на 41 (або на 12,7 %) у порівнянні з початком року та становить 322 суб’єкта; 
- кількість найманих працівників, які отримують заробітну плату на рівні або менше законодавчо встановленого мінімуму станом на 01.07.2019 зменшилась на 152 особи (або на 7,4%) у порівнянні з початком року та становить 2058 осіб; 
- легалізовано 196 робочих місць, що дало можливість додатково отримати єдиного соціального внеску на суму 3269,7 тис.грн. 
     Шановні роботодавці, потурбуйтесь про соціальну захищеність ваших працівників і пам'ятайте, що бізнес має бути не лише законослухняним, але і соціально відповідальним!

     Не залишайте людей, які працюють поруч з вами кожен день без соціальних гарантій!    

     Пам’ятайте, що від розміру та своєчасності виплати заробітної плати залежить не тільки стабільність надходжень до Пенсійного фонду, місцевих бюджетів, а й підвищення добробуту кожного громадянина країни! 
  Джерело: Добропільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх