Добропільське об’єднане управління ПФУ пропонує вирішити більшість питань без особистих візитів

Переглядів: 818 0 16.04.2020 в 07:30:28 Пенсійний фонд України
Добропільське об’єднане управління ПФУ пропонує вирішити більшість питань без особистих візитів

У зв’язку із обмежувальними заходами, прийнятими Урядом України для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та запровадженням карантину, Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області повідомляє про можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/ ), а саме:

- подати заяву про призначення пенсії в «один дотик»;

- отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом (форми ОК-5/ОК-7, довідки про розмір пенсії, відомості про виплачену заробітну плату, сплачені на користь особи страхові внески, набутий страховий стаж, інші);

- перевірити відомості про трудову діяльність («Електронна трудова книжка»);

- провести прогнозний розрахунок майбутньої пенсії за віком за допомогою сервісу «Пенсійний калькулятор»;

- подати Анкету застрахованої особи для внесення/зміни/уточнення даних в Реєстр(і) застрахованих осіб;

- подати звернення (пропозицію тощо);

- активувати послугу безкоштовного смс-інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та страхового стажу особи).

Для полегшення доступу до електронних сервісів вебпорталу створено мобільний додаток «Пенсійний фонд» за допомогою якого з мобільних пристроїв (смартфону чи планшету) можна подати документи для призначення чи перерахунку пенсії, отримати доступ до електронної пенсійної справи, переглядати та отримувати відомості про сплачені страхові внески, набутий страховий стаж.

Увага! На офіційному сайті Пенсійного фонду України у розділі «Послуги» - «Як скористатись послугами» є відео інструкції з питань роботи сервісів вебпорталу.

З метою отримання будь-якої інформації  чи консультації громадяни можуть звернутись до  Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області:

- за телефонами «гарячої лінії»:  (06) 277-2-89-04, (06) 277-2-89-05 м. Добропілля, (06) 269-2-15-83  (смт Олександрівка);

- в режимі skype-зв’язку м.Добропілля: pension.r64, смт Олександрівка: + 38050-623-53-34;

- направити письмове звернення на електронну пошту управління е-mail: [email protected] або направити Укрпоштою на адресу: вул. Незалежності, 28А,   м. Добропілля, 85000.

До того ж повідомляємо, що прийоми громадян на віддалених робочих місцях у Світлівській та Шахівській сільських радах спеціалісти відділу обслуговування громадян №1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області проводять в режимі онлайн за допомогою skype-зв’язку згідно з графіками роботи.

Залишайтесь вдома! Бережіть своє життя та життя оточуючих.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх