События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 821 0 06.02.2019 в 09:30:05 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

28 січня 2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів.
     Обговорювалися питання виконавської дисципліни, активізації роботи з пенсіонерами, які не надали до управління відомості та документи, що свідчать про зміну паспортів. Розглянуті оглядові листи ГУ ПФУ в Донецькій області з питань роботи по стягненню коштів у судовому порядку, про стан роботи зі зверненнями громадян через Веб-портал та інші.

   28.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

   28.01.2019 – відбулося заняття «Школа майбутнього пенсіонера» у трудовому колективі філії «Добропільське управління по монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного обладнання» ТОВ «Добропіллявугілля» та зустріч з заступником начальника Н. Громило.
   29.01.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян К. Шевелєва провела зустріч у трудовому колективі філії «Добропільське вантажно-транспортне управління» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».

   29.01.2019 – відбулося технавчання за участі в. о. начальника управління Н. Пітик, заступника начальника управління Н. Громило, начальника відділу по роботі з персоналом О. Оріщенко, керівників структурних підрозділів з питань роз’яснення щодо застосування окремих положень Закона України «Про запобігання корупції» та інших законодавчих та нормативних актів.

   29.01.2019 – з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом, начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н. Хничова зустрілася з трудовим колективом Добропільського комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Добропільської міської ради.

   29.01.2019 – відбулася робоча нарада за участі в.о. начальника управління Н. Пітик та заступника начальника управління Н. Громило з керівником архівної установи Добропільської міської ради Шморгун Н.В. з питань спільної роботи при підготовці архівних документів по ліквідованих підприємствах для призначення пенсій громадян.

   30.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні районної ради регіонального розвитку при Добропільській райдержадміністрації з питань обговорення уточнених пріоритетних проектів та схвалення перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки та у засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

   31.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела нараду з керуючим ТВБВ № 10004/01 філії «Донецьке обласне управління АТ Ощадбанк України» Березницькою І.Ю. з питань спільної роботи щодо отримання пенсійних виплат через відділення Ощадбанку.

01.02.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданнях комісій міської ради та райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

   За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 4 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 323 звернення, що на 6 % менше, ніж за попередній тиждень (345 звернень). Прийнято: 55 заяв на перерахунок пенсій, 24 – на первинне призначення пенсії, 1 особа отримала консультації з питань пенсійного забезпечення, 6 осіб звернулося за переведенням пенсійних виплат з іншого управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулося 8 осіб, 10 – за поновленням виплати пенсій; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 78 осіб;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 26 осіб;
- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулась 1 особа.


События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх