События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 907 0 22.01.2019 в 10:30:15 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

14.01.2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів. 
  Обговорювалися питання виконавської дисципліни, інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо переваг отримання пенсій через установи банків, підготовки звітів про виконання Програми економічного і соціального розвитку з питань пенсійного забезпеченості адміністративних територій, звіту про виконання річного плану роботи управління та інші.
  14.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації.
  15.01.2019 – відбулося засідання спільної з ДВС робочої групи з питань наповнення бюджету Пенсійного фонду України.
  17.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела виїзд до Світлівської сільської ради з питання відкриття агентського пункту.
  18.01.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області О.Соколова провела зустріч з безробітними у Добропільському Центрі зайнятості.
   14.01.2019, 18.01.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданнях комісій міської ради та райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 9 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 300 звернень, що на 6,8 % більше, ніж за попередній тиждень (281 звернення). Прийнято: 41 заява на перерахунок пенсій, 15 – на первинне призначення пенсії, 3 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 5 осіб звернулось за переведенням пенсійних виплат з іншого управління за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 3 особи, 8 – за поновленням виплати пенсій; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 9 осіб;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 17 осіб;
- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулось 4 особи.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх