Профілактика симптомів професійного вигорання серед співробітників відділу

Переглядів: 918 0 09.04.2021 в 15:55:05 Новини поліції
Профілактика симптомів професійного вигорання серед співробітників відділу

09 квітня 2021 року в Добропільському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області з метою усвідомлення та уникнення неприємних хвилювань, виснаження емоційних, розумових і енергетичних ресурсів співробітників, яке розвивається на тлі сильного хронічного стресу в роботі, психолог відділу Олена Радченко провела із персоналом  відділу профілактичний захід у вигляді рольової гри

«Сьогодні я не самотня»

Такий захід допомагає співробітникам краще зрозуміти один одного, не залишатися на самоті зі стресом та запобігає розвитку синдрому професійного вигорання, який розвивається поступово, не квапливо, день за днем.

В ході заходу працівникам було роз’яснено, якщо ігнорувати перші ознаки симптомів вигорання, то почуття задоволення від добре виконаної роботи буде ставати все меншим, а бажання покинути раніше улюблену діяльність буде стрімко збільшуватися.

Самостійно справитися з таким синдромом людині практично нереально, замість гордості за успішну професійну кар’єру, з’являється відчуття спустошеності і втраченого часу. Тому пряма відповідальність кожного фахівця — відстежувати у себе подібні симптоми і вживати необхідних заходів на ранніх стадіях. 

Олена Радченко,

Добропільський міськрайонний відділ

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області


Профілактика симптомів професійного вигорання серед співробітників відділу


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх