Разом до безпечного суспільства

Переглядів: 887 0 30.09.2021 в 10:30:33 Новини поліції
Разом до безпечного суспільства

27 вересня 2021 у приміщенні Покровського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області відбулася робоча зустріч фахівця відділу Валентини Клягіної та керівника організації Християнська місія «Євангельське милосердя Слово життя» Сергія Казьменко.

В рамках зустрічі були обговорені послуги, які може надавати Християнська місія. Під час зустрічі звернули увагу на поширені проблеми соціального характеру, з якими найчастіше звертаються суб’єкти пробації, причини їх виникнення та найефективніші шляхи їх усунення.

Завдяки спільно проведеній роботі ми разом прагнемо зменшити рівень злочинності серед населення, покращити родинні зв’язки та донести вагомість наслідків за скоєння протиправних діянь, щоб заздалегідь уникнути ситуацій, які можуть пагубно вплинути на життя кожного та суспільства в цілому.

Сергій Казьменко наголосив, що їх організація відіграє важливу роль в ресоціалізації засуджених, оскільки від успішності такого процесу залежить якість і безпечність життя решти членів суспільстві


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх