Всебічний підхід пробації до неповнолітніх

Переглядів: 914 0 05.08.2021 в 10:30:49 Новини поліції
Всебічний підхід пробації до неповнолітніх

Основою для формування нашого майбутнього є діти. На думку співробітників пробації, немає хороших чи поганих дітей, а є ті, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують спілкування, уваги та корекційної роботи.

Підібравши «ключик» до неповнолітнього суб’єкта пробації та приділивши йому достатньо уваги, зацікавивши в подальшій спільній роботі співробітнику пробації необхідно приділити максимум зусиль для належної мотивації підлітка та запобігання ним вчинення повторних правопорушень.

З метою планування спільних заходів з неповнолітнім підобліковим, який потребує  навиків комунікації в суспільстві,  4 серпня 2021 року відбулася зустріч інспектора Добропільського міськрайонного відділу філії Державної установи « Центр пробації» в Донецькій області, на виконанні якої перебувають справи неповнолітніх, з фахівцем Добропільського міського центру соціальних служб.

В ході зустрічі було обговорено низку можливих заходів, направлених на мінімізацію виявлених криміногенних потреб, а також можливість залучення інших компетентних фахівців зі служб,  які всебічно підійдуть до проблем неповнолітнього та його родини.

 

Добропільський МРВ

філії ДУ « Центр пробації»

в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх