ОО ДЦМ "Добро" проводит тренинг по вопросам антикоррупционного законодательства

Переглядів: 1553 0 25.06.2015 в 17:56:20
ОО ДЦМ

          ГО «Добропільський центр молоді «Добро» в рамках проекту «Посилення громадського контролю за діяльністю влади шляхом підвищення рівня знань членів Громадської ради з питань антикорупційного законодавства» за підтримкою Програми розвитку ООН в Україні у сфері демократизації та партнерів ініціативи "Сприяння зменшенню корупційних проявів на місцевому/регіональному рівні" проводить тренінг для членів громадських рад, членів громадських організацій та ініціативних груп нашого регіону з питань антикорупційного законодавства, який відбудеться  04 липня 2015 року з 10:00 до 16:00  в приміщенні Добропільської центральної міської бібліотеки по вул. Першотравнева, 121. Партнером виступає громадська організація «Донецький прес-клуб».

              Якщо ви прагнете представляти інтереси своєї громади та впроваджувати відповідні пропозиції на рівні місцевої влади, проводити адвокаційні кампанії та контролювати витрати, що йдуть із місцевого бюджету, хочете бути активним учасником громадського життя, але не знаєте з чого почати? 

          Запрошуємо Вас до участі у відповідному тренінгу задля налагодження взаємної спільної роботи по протидії корупції, підвищення рівня знань у сфері антикорупційного законодавства та налагодженню постійного контролю з боку громадськості за діяльністю місцевих органів влади.

              Просимо усіх охочих зареєструватися за телефоном: 095 209 70 74 Шумара Андрій.

              Тренер Сергій Карелін – керівник громадської організації “Розвиток локальної організації” та експерт з бюджетної політики ГО “Центр політичних студій та аналітики”.

 

ТЕМА: “Використання інструментів демократії участі” 


Орієнтовна програма заходу: 


9.30-10.00- реєстрація

10.00 – 11.00- Як ефективно використати Закон Украни “Про доступ до публічної інформації”? Чим відрізняються інформаційні запити від звернень громадян? 
11.00 – 12.00 - Що таке локальна демократія? Основні поняття. Структура. Юридичне підґрунтя. Ви зрозумієте роль громадськості в місцевому самоврядуванні, дізнаєтесь про способи взаємодії із владою. 
12.00 – 13.00 - Що таке “адвокація”? Особливості адвокаційних кампаній, для чого вони потрібні? 

13.00-13.30 — перерва на обід

13.30- 15.00 - Громадські слухання як інструмент вирішення локальних проблем. Майданчик для обміну думками, під час яких зближуються влада та громада. 
15.00-16.00 – Питання/відповіді, індивідуальні консультації із тренером.     


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх