На сессию добропольского горсовета пришли с жалобой на торговцев

Переглядів: 1998 0 21.10.2017 в 08:00:12 Новини місцевої влади
На сессию добропольского горсовета пришли с жалобой на торговцев

Відбулось засідання чергової ХХХІІІ (33) сесії міської ради.

Окрім депутатів на початку сесії в залі були присутні мешканці нашого міста із проханням вирішити наболілу проблему: припинення незаконної торгівлі на території, що призначена для обслуговування багатоквартирного будинку № 33 по вулиці Івана Франка. У дворі знищено дорожнє покриття, постійний бруд та антисанітарія, цілодобово стоїть вантажний транспорт. Це звернення за належністю було одразу передано заступнику начальника Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області Богдану ГОНТАРЮ. Крім того, надано доручення комунальним службам виїхати на місце з метою вирішення питання благоустрою прибудинкової території. За результатами запропоновано заслухати виконавців на черговій сесії міської ради.

Пленарне засідання розпочалось з вшанування пам’яті українських воїнів, загиблих напередодні під час проведення антитерористичної операції.

Всього розглянуто 25 питань, що стосуються життєзабезпечення міста.

Внесено зміни до Регламенту міської ради VII скликання, до Заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Добропілля на 2017 рік, Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Добропілля на 2017-2018 роки, міського бюджету. Затверджено Порядок розміщення пересувних тимчасових споруд та іншого спеціалізованого приладдя для роздрібної торгівлі під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів, виїзної та сезонної торгівлі. Прийнято позитивні рішення з питань про поновлення, припинення договорів оренди земельних ділянок, договорів сервітуту, надання дозволів на розробку проектів із землеустрою.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх