Руководителей Добропольского горсовета обучали деловодству

Переглядів: 1451 0 05.03.2017 в 12:00:39 Новини місцевої влади
Руководителей Добропольского горсовета обучали деловодству

У виконкомі Добропільської міської ради відбулась нарада з начальниками відділів та управлінь, керівниками комунальних підприємств  міста на тему «Дотримання вимог чинного законодавства у сфері захисту інформації, яка циркулює в Добропільській міській раді, та Інструкції з діловодства». Проводила захід керуючий справами виконавчого комітету Наталя СТАРОСТЕНКО.

Начальник загального відділу Ганна ГАЙДАШ проінформувала присутніх про загальні правила роботи з документами, що містять службову інформацію, та контрольними документами, а також нагадала про  вимоги до їх оформлення, виконання та надання відповідей.

Надія ШМОРГУН, начальник архівного відділу, наголосила на важливості своєчасної здачі до архіву документів, визначених  номенклатурою справ, та необхідності складання опису справ, термін зберігання яких минув.

У другій частині наради була обговорена тема участі громадськості в прийнятті управлінських рішень органами місцевого самоврядування. Начальник відділу організаційно-кадрової роботи та внутрішньої політики виконкому Оксана ІВАТІНА ознайомила присутніх з інструментами співпраці органів влади та громадян, серед яких загальні збори, місцеві ініціативи, громадські обговорення та слухання, звернення, інформаційні запити та електронні петиції. Останні є особливою формою звернень громадян, які дають можливість «на відстані» запропонувати нововведення та зміни в житті міста. Розділ «електронні петиції» можна знайти на веб-сайті Добропільської міської ради, який представляє її в інформаційному просторі. Також про всі новини можна дізнатись на офіційній сторінці в мережі Facebook.

Запрошуємо громадян відвідати сайт міської ради за посиланням http://mrd.gov.ua  та підписатись на нашу сторінку «Добропільська міська рада» у Facebook. Приєднуйтесь до обговорення важливих заходів - ви будете більш поінформовані та зможете першими дізнатись про всі події в місті! 


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх