На пленарному засіданнi Добропільської міської ради була прийнята низка важливих рiшень: подробицi

Переглядів: 1444 0 24.12.2020 в 09:30:16 Новини місцевої влади
На пленарному засіданнi Добропільської міської ради була прийнята низка важливих рiшень: подробицi

Як повідомляє телеграм-канал партії "Голос" (Добропілля) 23 грудня о 10:00 відбулася III чергова сесія міської ради, на якій розглядали ряд важливих питань, у тому числі і бюджет громади на 2021 рік.

Сесію заплановано було провести за 1 годину 30 хвилин, а в підсумку знадобилось 2 години 20 хвилин.

У залі засідань були присутні 33 депутата. Вперше народні обранці VIII скликання змогли використати систему голосування «ВІЧЕ».

Як зазвичай коротко постараюся приділити увагу найбільш цінним питанням даної сесії.

1. Скоригований бюджет громади склав 409 млн. грн., що на 6 млн. більше раніше презентованого. Це сталося завдяки поправкам до Бюджетного кодексу і збереженню акцизу на паливо в громадах.

2. Добропільський район передав 3 сміттєвоза Криворізькій громаді і тепер у Добропільській ОТГ проблема з вивезенням сміття в деяких населених пунктах.

3. ФОП 1-ї групи звільнені від сплати податків до травня 2021 року, що спричинить за собою незначне зменшення прибуткової частини бюджету на 227 тис. грн.

4. Голосували за заробітну платню голови Добропільської ОТГ Аксьонова А.А. За словами керівника фінансового управління Кравчук О.М., вона складе близько 65 000 грн. в місяць з урахуванням усіх премій і надбавок. За проголосували 31 депутат, 2 не голосували.

5. Ситуація по шахті Білозерська поки виразно не ясна, і ймовірно жодна зі сторін не може гарантувати поповнення бюджету своєї громади з даного джерела на початку 2021 року. Боротьба за доходи від даного підприємства перемістилася в більш високі кабінети.

6. Багато схожих проектів рішень з передачі об'єктів з району в новостворену громаду.

7. Добропільська ОТГ хоче передати, а Білозерська ОТГ не приймає на баланс Палац спорту, мотивуючи це тим, що об'єкт не зданий в експлуатацію.

8. Влада звертається до підприємців міста, у яких є особисті або орендовані приміщення, з проханням прикрасити їх для створення святкового настрою на тлі загальної депресивної обстановки.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх