Історію міста створюють люди: Лінкін Анатолій Васильович

Переглядів: 1288 0 11.09.2020 в 10:30:50 Суспільство
Історію міста створюють люди: Лінкін Анатолій Васильович

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати спільну мету і підкорювати власний інтерес задля її досягнення.

Наші спортсмени відомі далеко за межами області, зберігали і примножували славні традиції спорту, зміцнювали авторитет нашого краю. Ці успіхи – результат таланту та наполегливої праці тренерів. Ім’я Лінкіна  Анатолія Васильовича відоме чи не усім мешканцям міста, це славетний тренер, ветеран спорту міста Добропілля, голова Добропільської міської ради добровільного спортивного товариства "Спартак", голова Добропільської міської ради Союзу спортивних товариств і організацій, інструктор фізкультури з волейболу, активний учасник будівництва стадіону та палацу спорту міста Добропілля, організатор збірних команд Радянського Союзу з різних видів спорту.

Анатолій Васильович у 1970 році закінчив Київський державний інститут фізичної культури і все життя присвятив спорту. Має безліч нагород, грамот та відзнак за багаторічну плідну роботу з розвитку фізичної культури і спорту. Анатолій Васильович став взірцем та прикладом для наслідування у багатьох молодих спортсменів.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх