Гiрники шахти Алмазна достроково виконали рiчний план

Переглядів: 2026 0 13.12.2019 в 12:30:07 Новини підприємств
Гiрники шахти Алмазна достроково виконали рiчний план

Річний план з видобутку вугілля 12 грудня достроково виконали шахтарі шахти Алмазна, шахтоуправління Добропільське ДТЕК Добропіллявугілля. С початку року гірники видали на-гора 862 тис. тонн вугілля, яке стало паливом для української теплової генерації. Тому що розуміють – країна не має залежити від імпортних ресурсів.

Шахтарі Алмазної ефективно працювали протягом року. Вони входять в трійку лідерів з вуглевидобутку серед шахт компанії ДТЕК Енерго за обсягом середньодобової площі виїмки в очисному забої. Завдяки наполегливій праці гірників та сучасній техніці, зокрема комбайну нового покоління CLS-450 від машинобудівників Корум,  тут щодоби в середньому видають на-гора понад 2,5 тис. тонн вугілля.

«Дострокове виконання річного завдання - результат злагодженої  роботи всіх підрозділів підприємства, - зазначив директор ШУ Добропільське Олександр Могильченко, який привітав колег з визначною подією, - Не тільки дільниць, які готували  лави і видобували вугілля,  а й тих,  хто забезпечував його транспортування та відвантаження, хто  доставляв  людей та матеріали, хто готував, налагоджував,  обслуговував та ремонтував  обладнання, підтримував зв’язок, відкачував воду,  контролював пилогазовий режим та техніку безпеки».

Шахтарі Алмазної планують в грудні довести річний обсяг видобутку  до 930 тис. тонн.


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх