До Дня шахтаря у ШУ Добропільське видобули понад 1,5 мільйони тонн вугілля

Переглядів: 1335 0 21.08.2019 в 07:30:50 Новини підприємств
До Дня шахтаря у ШУ Добропільське видобули понад 1,5 мільйони тонн вугілля

Ранковий дощ не зіпсував святкового настрою гірників шахти Добропільська (однойменного шахтоуправління ДТЕК), які в суботу, 17 серпня, видали на-гора мільйонну тонну вугілля з початку року. Такий результат менш ніж за 8 місяців шахтарі досягли вперше в історії підприємства.

Видобуток вугілля на шахті ведуть дві ділянки, які працюють у 9-й північній і 4-й південній лавах, що були обладнані та запущені в роботу протягом року. Інвестиції ДТЕК у їх підготовку склали понад 137 млн грн. Також свою частину вугілля, яке видобуте під час підготовчих робіт, додали і добропільські прохідники.

«Ми працюємо у високому темпі завдяки оновленню обладнання, що відбулося протягом останніх років і добрій трудовій дисципліні, - зазначив в.о. директора ШУ Добропільське Олександр Могильченко, - Техніка від машинобудівників Corum Croup   добре показала себе на наших малопотужних пластах. Тож інвестицій ДТЕК, спрямовані на розвиток наших шахт, дали добрий результат. Ми прагнемо закріпити цей успіх, тим паче що цьогоріч фінансування нашого підприємства становить близько 380 млн грн».

Напередодні 500-тисячну тонну вугілля видобули і шахтарі Алмазної. Таким чином колектив шахтоуправління Добропільське додав до скарбнички енергонезалежності нашої держави 1,5 млн тонн вугілля.

За словами генерального директора об’єднання ДТЕК Добропіллявугілля Юрія Чередниченко, загалом шахтарям ШУ Білозерське та Добропільське цього року необхідно видобути понад 4,5  мільйона тонн «чорного золота»: «Це вугілля марки Г сьогодні гостро необхідне вітчизняній тепловій генерації, тож ми зробимо все необхідне, що забезпечити безперебійне постачання палива на ТЕС».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх