Добропільчанам пропонують генерувати ідеї і починати вести бізнес

Переглядів: 1000 0 19.01.2020 в 11:30:04 Центр зайнятості
Добропільчанам пропонують генерувати ідеї і починати вести бізнес

З метою надання всебічної підтримки підприємницьких ініціатив населення, в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва 15 січня 2020 року в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся навчального семінару «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес».

Багато питань, які поставили присутні, були про головні засади, на які слід звернути увагу при розробці бізнес – плану. Начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко акцентувала увагу на якісній підготовці саме фінансового плану – адже в ньому визначається потреба у інвестиціях, передбачаються джерела фінансування, розраховується строк за який проєкт окупиться, складається графік досягнення точки беззбитковості.

Багато питань, які поставили Наталії присутні, були про саму процедуру захисту бізнес – плану і ні одне питання не залишилось без відповіді. Зупинилися і на умовах участі у грантових проєктах та акцентували увагу, що для перемоги важливо розвиватися в напрямках діяльності, які є пріоритетними для місцевого ринку. 

Добропільський міський центр зайнятості та соціальні партнери, які долучилися до спільної роботи в напрямку підтримки підприємницьких ініціатив, і надалі надаватимуть всебічну інформаційну підтримку на семінарах в рамках роботи ЦРП, які проходять щосереди о 10:00 годині, або під час індивідуальних консультацій. 

Фахівці Добропільського міського центру зайнятості бажають всім професійного успіху!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх