Добропольские лиговцы вместе с полицейскими провели акцию о запрете продажи алкоголя несовершеннолетним + ФОТО

Переглядів: 1087 0 16.10.2017 в 11:00:02 Новини поліції
Добропольские лиговцы вместе с полицейскими провели акцию о запрете продажи алкоголя несовершеннолетним + ФОТО

Майбутні поліцейські разом з правоохоронцями пройшлися по торгових точках міста з інформаційними листівками про попередження реалізації неповнолітнім алкогольної та тютюнової продукції. Лігівці спілкувалися із продавцями, запитували чи дотримуються ті правила заборони продажу цих товарів молодим людям, яким ще не виповнилося 18 років, а також  залишали в закладах відповідні попереджувальні плакати.

Як не прикро визнавати, але деякі продавці магазинів, не  запитуючи  документів, з легкістю  продають цигарки, вино та пиво  дітям. Така байдужість і безвідповідальність часто призводить до сумних наслідків, тому що саме в стані алкогольного сп’яніння молодь не рідко вчиняє протиправні діяння, та й ранішній алкоголізм «молодшає» день із днем.

Саме тому правоохоронці разом з «майбутніми поліцейськими» в черговий раз відправились по торгових точках Добропілля аби провести профілактичні бесіди із працівниками торговельних закладів, щодо заборони продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім, а також вкотре нагадали про відповідальність за такі дії.

Учасники «Ліги майбутніх поліцейських» з радістю  роздавали продавцям у магазинах та торгових об’єктах тематичні листівки та роз’яснювали суть діючого законодавства щодо цієї теми.

Реакція продавців на цей захід була позитивна. Працівники торгівлі відмітили, що вже звикли до подібних акцій та пояснили, що знають про сувору норму Закону України щодо заборони реалізації неповнолітнім забороненої продукції і сумлінно її дотримуються. Майже всі продавці одразу ж погоджувалися розмістити на видимих місцях магазинів листівки про недопущення реалізації алкоголю та тютюну дітям.

Шановні громадяни! Не будьте байдужими. Якщо Ви помітили, що дітям продають спиртне, тютюн, або ж якісь інші негативні факти, пов’язані з поведінкою молодих людей чи ставленням до них, обов’язково повідомляйте в поліцію за телефоном 050-01-70-862.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх