Доброполье посетил глава правления Пенсионного фонда Украины

Переглядів: 1886 0 09.12.2015 в 10:37:28 Новини району
Доброполье посетил глава правления Пенсионного фонда Украины

   7 грудня 2015 року в Добропілля з робочим візитом приїхав голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний. Він відвідав управління Пенсійного фонду України в м. Добропіллі та Добропільському районі.

   Керівники управління та начальники його структурних підрозділів проінформували очільника Пенсійного фонду України про основні показники діяльності управління, стан технічного оснащення, досягнення та нововведення, спрямовані на осучаснення рівня обслуговування громадян, а також представили колектив працівників.

   Робоча поїздка Олексія Борисовича була пов’язана з участю управлінь Пенсійного фонду України Донецької області, в тому числі і управління Пенсійного фонду України в м. Добропіллі та Добропільському районі наряду з трьома областями (Вінницька, Херсонська, Київська) в експерименті щодо централізованої системи призначення та виплати пенсій з січня 2016 року.

   Спілкування пройшло в конструктивній атмосфері. Голова правління подякував колегам за роботу та висловив сподівання на подальшу злагоджену та високопрофесійну працю у складі єдиної команди.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх