Оновлена інформація щодо отруєнь небезпечним алкоголем станом на 09:00 12 жовтня

Переглядів: 1549 0 12.10.2016 в 12:22:08 Новини Держпродспоживслужби
Оновлена інформація щодо отруєнь небезпечним алкоголем станом на 09:00 12 жовтня

Станом на 09 годину 12.10.2016 року в країні зареєстровано 131 випадок отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них завершились летально – 54.

За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області загальна кількість випадків отруєнь людей сурогатним алкоголем становить - 17.

За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області нових випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем не зареєстровано. Загальна кількість постраждалих - 8 осіб, з них померла 1 особа.

За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області нових випадків отруєнь не зареєстровано. Загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю по Харківській області становить – 87, з них померло 40 мешканців області. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлено у 29 померлих.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано (сумарна кількість випадків отруєнь по цим областям становить – 19, з них завершились летально -13). За повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області згідно результатів судмедекспертизи у 5 померлих виявлено в крові метанол, за інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за результатами проведеної судово - медичної експертизи 1 померлому встановлено посмертний діагноз: отруєння метиловим спиртом.

Управління Держпродспоживслужби в Добропільському районі попереджує: будьте особливо обережними при придбанні та вживанні алкогольних виробів! Байдужість у цьому питанні може коштувати життя!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх