Добропольские правоохранители изъяли каннабис у жителя Покровска

Переглядів: 1339 0 27.01.2017 в 10:00:36 Новини поліції
Добропольские правоохранители изъяли каннабис у жителя Покровска

Правопорушник був затриманий правоохоронцями на одній з вулиць Добропілля. У чоловіка з собою був паперовий згорток з марихуаною, яку він зберігав для особистого вживання. Тепер нарколюбителю загрожує до 3 років позбавлення волі.

Співробітники Добропільського відділення поліції під час несення служби зупинили для огляду пішохода, для перевірки документів. В ході бесіди з поліцейськими чоловік пояснив, що приїхав у Добропілля з Покровська, щоб відвідати свого товариша, але при цьому помітно нервував. При зовнішньому огляді у кишені його куртки було виявлено паперовий згорток з рослинною речовиною, яка, за попередніми даними, є канабісом. Правопорушником виявився 37-річний житель Покровська, чоловік пояснив, що марихуану зірвав ще  восени, а потім висушив її і весь цей час зберігав її для власного вживання.

Вилучену речовину направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх