Добропольские полицейские задержали 55-летнего наркомана из Новодонецкого

Переглядів: 1227 0 28.01.2019 в 11:30:58 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали 55-летнего наркомана из Новодонецкого

Незважаючи на всю суворість закону та високу відповідальність, передбачену ст.309 КК України, громадяни все рівно продовжують вживати наркотики. Однак співробітники сектору кримінальної поліції Добропільського відділення поліції не стоять осторонь, правоохоронці постійно проводять заходи, направлені на виявлення правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних речовин та притягнення до відповідальності правопорушників. 
Так, під час несення служби, поліцейськими був зупинений 55-річний мешканець смт. Новодонецьке. В ході поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка два медичних шприці з речовиною, схожою на наркотичну та згорток з коноплею. Правопорушник пояснив, що зберігав наркотики для власного вживання, адже вже тривалий час їх споживає.Наразі наркотична речовина вилучена та відправлена на експертизу. 
Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх