Добропільські поліцейські затримали наркоділка

Переглядів: 1222 0 27.06.2021 в 07:30:29 Новини поліції
Добропільські поліцейські затримали наркоділка

Збутом наркотиків займався мешканець м. Білозерське, який виготовляв їх власноруч за місцем мешкання. Судом зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Співробітники сектору кримінальної поліції отримали інформацію про те, що 41-річний мешканець м.Білозерське займається збутом наркотичних речовин. В результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці задокументували незаконну діяльність чоловіка.
Встановлено, що правопорушник власноруч виготовляв наркотичну речовину, а саме опій ацетильований та збував її наркозалежним особам.
Під час проведення санкціонованого обшуку у зловмисника правоохоронці вилучили 3кг насіння маку, посуд для виготовлення наркотичного засобу, канабіс, пляшку з відпрацьованою рідиною з виготовлення опію. Все вилучене спрямовано на експертизу.
Зловмисника було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.


Добропільські поліцейські затримали наркоділка


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх