Добропільські поліцейські розповіли школярам про правила безпечної поведінки на дорозі

Переглядів: 740 0 08.09.2021 в 08:30:44 Новини поліції
Добропільські поліцейські розповіли школярам про правила безпечної поведінки на дорозі

Як правильно переходити дорогу? Як стати помітним на дорозі? Що позначають дорожні знаки? На ці та інші питання відповіли співробітники СРПП поліції Добропілля під час зустрічі з місцевими школярами.

В рамках проведення профілактичної операції «Крокуй до школи безпечно» співробітники сектору реагування патрульної поліції Добропілля навчали дітей бути уважними і обережними, проводити своє дозвілля подалі від доріг, переходити проїжджу частину лише по пішохідних переходах та ніколи не перебігати дорогу перед транспортом, що наближається. Наголосили поліцейські й на доцільності використання світловідбивних елементів в темну пору доби.

Діти із задоволенням спілкувались зправоохоронцями, уважно слухали та намагались запам’ятати почуту інформацію.

«Ми закликаємо батьків навіть на хвилину не залишати малих дітей без нагляду й повсякчас нагадувати про елементарні правила безпеки на дорогах. А водіям нагадуємо, що перебуваючи за кермом, обов’язково знижувати швидкість поблизу пішохідних переходів і бути уважними та пильними під час руху білянавчальних закладів», - зауважили співробітники сектору реагування патрульної поліції Добропілля.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх