Капітальний ремонт дороги по вулиці І. Франка (колишня вул. Фрунзе)

Переглядів: 2070 1 28.06.2021 в 07:30:50 Новини газети Новий шлях
Капітальний ремонт дороги по вулиці І. Франка (колишня вул. Фрунзе)

Без дороги не залишимось

Ще на початку травня на сайті Добропільської міської ради з’явилось оголошення про підготовку до капітального ремонту, що проводитиметься по вулиці І. Франка (колишня вул. Фрунзе). Водіїв попередили, що рух буде призупинено до завершення робіт. Попри повідомлення, ремонтні роботи досі не почались. Власники автотранспорту, як і раніше, демонструють всю свою майстерність, намагаючись об’їхати ями на цій вулиці, а пішоходи після кожного дощу намагаються знайти найменш глибокі калюжі, щоб не промочити ноги аж до колін.

В чому ж причина затримки та чи буде проводитись ремонт взагалі? Про це ми спитали заступника міського голови Дмитра Баранця.

«До того, як розпочинати ремонтні роботи, всі підрядні організації, які виграли тендер, подають запит до Державної архітектурно-будівельної інспекції, щоб отримати дозвіл на початок виконання цих робіт. Згідно з законом установа повинна надати відповідь протягом 10 днів. Наші підрядники вже двічі подавали запит, але відповіді поки що не отримали. Тобто в нас все готово до капітального ремонту, чекаємо тільки на дозвіл», – прокоментував ситуацію Дмитро Васильович.

По вулиці І. Франка планується капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів, а також заміна бордюрного каменя від вулиці Першотравневої до Московської. Вздовж дороги пролягає каналізаційний колектор, тож в проєкт було закладено і придбання нових люків.

Нагадаємо, що рішення про запозичення у банку більше 18 млн гривень на ремонт дороги було прийнято міською радою ще у листопаді минулого року.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 vnderyuga3652 • 21:32:58, 27.06.2021
Обещано- установить вдоль улицы портреты лиц препятствующих ремонту дороги. Кто- за предложение А.А. Аксенова?
ComForm">
avatar
Наверх