Активисты школьного самоуправления ДЮО "Радуга" ЗОШ№6 написали проект "Здоровая Страна".

Переглядів: 1210 0 28.03.2017 в 09:00:38 Освіта
Активисты школьного самоуправления ДЮО

Реалізуємо мрії «ЗДОРОВАЯ СТРАНА» 


Активісти шкільного самоврядування ДЮО "Райдуга" ЗОШ№6 написали проект "ЗДОРОВАЯ СТРАНА". Мета проекту згуртувати молодь до дружніх стосунків в змаганнях з футболу, між вихованцями шкільної секції "футбол", для згуртування молоді селища і міста, збереження та зміцнення здоров'я підростаючого покоління. 
За результатами проекту вихованці кімнати школяра «СОНЯЧНА КРАЇНА» ЗОШ №6 отримали фінансування на проведення дружніх змагань з футболу. Ці кошти витрачено на придбання необхідного приладдя: 12 комплектів футбольної форми, м’ячі, грамоти та кубки для нагород учасників змагань. 
24 березня 2017 року на базі ЗОШ №19 пройшла перша дружня зустріч команд «Блискавка» ЗОШ №6 та «Джерело» ЗОШ №19. Зустріч команд пройшла в піднесеному настрої дітей, зарядила їх позитивом. Не зважаючи на рахунок 3:2 в користь команди «Джерело», діти отримали масу задоволення та знайшли нових знайомих та друзів. 
До кінця весни планується провести ще декілька дружніх зустрічей-змагань із командами футболістів міста. 
Проект пройшов за підтримки Громадської організації «Добропільський центр молоді «ДОБРО» в рамках реалізації проекту зі створення місцевої Активності «VAGОNETKA» за підтримки міжнародної організації ЮНІСЕФ та Уряду Німеччини.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх