ОО "ДЦМ "Добро" приглашает активную молодежь Добропольского района на тренинг «Ни одного решения без нас»

Переглядів: 1466 0 30.10.2014 в 12:38:06 ГО Добро
ОО

   Громадська організація «Добропільский центр молоді «ДОБРО» у партнерстві з центральною бібліотекою в рамках реалізацію проекту «Жодних рішень про нас без нас», якій фінансується фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» у партнерстві з Центром підготовки кадрів та створення мереж ненасильницьких дій KURVE Вустроу за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини, запрошують молодь Великого Добропілля та Добропільського району взяти участь у дводенному тренінгу.

    Тренінги пройдуть 1 та 2 листопаду 2014 року у приміщенні центральної бібліотеки за адресою вул.Первомайська, 121 третій поверх. Тренерами виступлять Тимофій Златкін (м.Київ), Олександр Петров (м. Краматорськ) та Володимир Орос (м. Добропілля). Початок тренінгу у суботу 1-го листопаду о 11 годині, початок реєстрації о 10:30

   Тема тренінгу: створення Молодіжного центру та молодіжного парламенту у Великому Добропіллі та Добропільському районі. Перший день тренінгу складатиметься с теоретичної частини, де ви дізнається про досвід створення та роботи молодіжного парламенту на прикладі Горловки, а також основи та найкращі практики адвокаційних компаній. Другий день пройде у форматі «Світового кафе», де на практиці розробимо план дій по створенню молодіжного центру та молодіжного парламенту.

   Бажаючі прийняти участь у тренінгу  повинні подати заявку у довільній формі (П.І.Б., вік, місце навчання або роботи, населений пункти проживання) за електронною адресою oros.[email protected] або по телефону 050-935-98-35. Під час тренінгу учасники забезпечуються усіма необхідними матеріалами, а також кава-паузами.

   З повагою Володимир Орос 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх