63-летняя жительница Доброполья стала жертвой аферистов

Переглядів: 2344 2 26.11.2016 в 08:30:03 Новини поліції
63-летняя жительница Доброполья стала жертвой аферистов

У Добропіллі 63-річна місцева жителька стала жертвою аферистів. Повідомивши зловмиснику, який представився працівником банку, свої конфіденційні дані та пін-код банківської картки, довірлива пенсіонерка втратила 4 тисячі гривень.

До поліцейських із заявою про шахрайство звернулась 63-річна місцева жителька. Дівчина пояснила, що на її мобільний телефон подзвонив невідомий, представився працівником банку та повідомив, що на її картку не можуть прийти кошти, які нібито їй перерахували після перерахунку пенсії. Псевдо працівник банку повідомив, що для того, щоб переказати їй гроші, жінці необхідно продиктувати йому конфіденційні дані своєї банківської картки. Пенсіонерка виконала всі вказівки афериста, після чого лишилась 4 тисяч гривень.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейськими проводяться подальші розшукові заходи зі встановлення злочинця.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути виваженими й обережними, особливо у випадках, коли невідомі, представляючись працівниками різних установ, відомств, служб випитують у вас конфіденційні дані та паролі банківських карток. У жодному разі по телефону не надавайте ніякої подібної інформації, так ви убезпечити себе від шахрайства, а ваші гроші залишаться цілими та неушкодженими.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 VADOS • 08:57:35, 26.11.2016

Цитата
До поліцейських із заявою про шахрайство звернулась 63-річна місцева жителька. Дівчина пояснила,
девушка - 63 года smile
avatar
0
2 dobrepole • 09:08:09, 26.11.2016
та да, полиция может повеселить)))))))))))))))))
ComForm">
avatar
Наверх