Женщины - активисты Доброполья отметили праздник всех женщин на земле «Мама! За Вас я Богу помолюсь»

Переглядів: 1414 0 05.03.2015 в 10:46:42 Суспільство
Женщины - активисты Доброполья отметили праздник всех женщин на земле «Мама! За Вас я Богу помолюсь»

3 давніх - давен на нашій українській землі образ довгожданої весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком квітів на голові. Народний образ весни - це образ краси, сили і надії. Першим і по - жіночому особливим місяцем є Березень. Він, як мовиться в народі, й усміхнеться і заплаче, і ошкіриться крутим норовом.

Тому в цьому місяці, 4 березня, з ініціативи районних жіночої і ветеранської організації (очолюють Л. Наровілова і Л. Пакіна)  зібрались своєю родиною жіночки-активісти, щоб вшанувати жінку - матір, бабусю - всіх жінок на землі на свято «Мамо! За Вас я Богу помолюсь!».

Зі словами  пошани сьогодні зверталися до жінок - матерів, бо шануємо маму за її ласку і любов, за недоспані ночі і колискові пісні, за її тиху мову і лагідну вдачу, за науку.

Привітали всіх присутніх жіночок зі святом голова райдержадміністрації О.Кравчук, голова районної ради М. Гапич.

На святі було вшановано 18 матусь, ветеранів праці, у кожної з них склалася своя доля, у багатьох – досить непроста. На жаль, лише 6 мам були присутні на святі, інші вже пішли з цього життя, але, мабуть, кожна з них пишалася своєю донею.

«Роки йдуть, часи минають. І коли оглянемося довкола, то побачимо, що дуже часто приділяємо уваги речам, роботі більше, ніж вони на те заслуговують. Дуже прикро, але іноді ми запізнюємося з нашим каяттям, почуттям провини перед рідними.  Почуваю себе винною через те, що не розуміла в свій час, що телефонних дзвінків, відвідувань, привітань на свята було не досить. Треба було більше спілкуватись, допомагати, щоб мама не відчувала себе самотньою. Але розумієш це з віком і часом» - так в своїй сповіді про маму написала директор Нововодянської школи, голова первинної жіночої організації Т. М. Бондаренко.

На адресу всіх присутніх на святі жіночок лунали теплі, щирі слова, звучали задушевні пісні.

Організатор свята Людмила Наровілова висловила щирі слова подяки благодійникам свята, які надали найбільшу фінансову підтримку у проведенні такого чудового свята: ПрАТ «Глини Донбасу» (керівник Д. Гордієнко), ГО «Добре Поле» (керівник Л. Марченко), ТОВ «Рута – Плюс» (керівник А. Запрій), ТОВ «Перспектива» (керівник В. Антипенко), керівники фермерських господарств В. Каніболоцький і І. Подлєсний.

Учасники художньої самодіяльності: сім’я Рязанцевих, С. Каніболоцька, Г. Броваренко, Т. Заровня, учениці Ганнівської ЗОШ Тетянка Фіронова і Настя Єрмоленко теж отримали подяку за те, що своїми піснями підтримували в залі душевну атмосферу.

І звичайно, велике спасибі колективу кафе «Зустріч» (с. Ганнівка, директор К. Сліпченко) за гостинно наданий чудовий зал.

Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх