Жители села Владимировка возмущены качеством медицинского обслуживания

Переглядів: 969 0 29.06.2018 в 10:00:22 Новини охорони здоров'я
Жители села Владимировка возмущены качеством медицинского обслуживания

На вулиці в цей день було прохолодно, а в приміщенні будинку культури села Володимирівка дуже спекотно.

Спекотно від емоцій, від негодувань, які люди висловлювали з приводу якості медичного обслуговування на території Шахівської сільської ради.

На зібрання з’їхалися представники практично усіх сіл громади разом зі своїми старостами.

На жаль, не був присутнім голова Шахівської громади Володимир Кучеріненко, тому головував на зборах староста села Володимирівка Володимир Сацура.

Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна і заступник головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради» Наталя Руденок довели присутнім інформацію щодо ходу медичної реформи в районі і порядку підписання декларацій з лікарями.

В Шахівській громаді кількість підписаних декларацій найменша. Із виступів людей стало зрозуміло, що тут незадоволені роботою завідувача Шахівської амбулаторії і чим більше людей виступало, тим більший був накал пристрастей. Скарги на Анатолія Семеновича неодноразово надходили до районної ради, а на зборах, в присутності лікаря, люди звернулися до голови районної ради Тамари Миколаївни з проханням звільнити його з посади завідувача амбулаторії.

Головуючий поставив це питання на голосування, «проти» не було жодної руки. Всі підтримали таку пропозицію.

Керівництво районної ради неодноразово вказувало Анатолію Семеновичу на недоліки в роботі, але відповідної реакції не було. Тож терпіння пацієнтів лопнуло, та і працівники ФаПів висловлювали незадоволення керівником амбулаторії.

Всі пропозиції та зауваження взято до уваги і згідно чинного законодавства з цього питання будуть прийняті відповідні рішення.


Жители села Владимировка возмущены качеством медицинского обслуживания


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх