За последнюю неделю в Добропольском районе было ликвидировано 5 пожаров

Переглядів: 1033 0 25.07.2017 в 10:00:44 Новини району
За последнюю неделю в Добропольском районе было ликвидировано 5 пожаров

За оперативною інформацією 19 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області за період з 17.07.2017 по 24.07.2017 на території Добропільського району сталося 5 випадків пожежі.

   В селі Золотий Колодязь по вулиці Гвардійська горіло сіно на подвір'ї. Причини та збитки ще уточнюються. 

  В селі Шахове по вул.Денисенко виникла пожежа на дерев'яній покрівлі навісу. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря. 
 

    Також за минулий тиждень зафіксовано 3 пожежі на відкритій території. Горіла трава, в наслідок необережного поводження з вогнем невідомої особи, з них: 2 випадки у Шахівській сільській раді і 1 у селі Добропілля.

  Рятувальники закликають! На території країни розпочалась зернозбиральна кампанія. Щоб жнива пройшли без втрат, необхідно дотримуватися протипожежних заходів у місцях збирання, переробки й зберігання зернових. Найчастіше основними причинами виникнення пожеж під час жнивної кампанії є необережне поводження з вогнем, випалювання стерні, сухої трави.

   Тож, ще раз наголошують, що в період збирання врожаю категорично забороняється спалювання стерні, сухої трави, післяжнивних залишків та розведення багать на полях. У випадку, якщо лиха уникнути не вдалося й пожежа на хлібному масиві все ж таки виникла, негайно потрібно повідомити пожежно-рятувальну службу за номером «101» та приступити до оборювання осередку пожежі по периметру, щоб унеможливити поширення полум’я далі. До приїзду пожежних підрозділів необхідно намагатися самостійно ліквідувати пожежу наявними силами і засобами та пристосованою до гасіння технікою.


За последнюю неделю в Добропольском районе было ликвидировано 5 пожаров


Джерело: http://dobropol-rayon-rada.blogspot.nl

Мітки: пожежа, ДСНС


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх