В Добропольском районе создан Центр безопасности населения

Переглядів: 1270 0 17.09.2017 в 13:00:28 Новини району
В Добропольском районе создан Центр безопасности населения

Отримати необхідну допомогу за лічені хвилини - важлива потреба кожної громади. Завдяки створенню Центру безпеки громадян у Шахівській сільській раді (ОТГ) місцеві жителі мають тепер таку можливість. 
   Центр безпеки громадян створено як пілотний проект реорганізації ДСНС відповідно до Меморандуму про співпрацю, що був підписаний між Донецькою облдержадміністрацією та Державною службою України з надзвичайних ситуацій та у рамках реформи децентралізації. 
     Оперативна і злагоджена робота особового складу у кількості 16 осіб здійснюється під керуванням Олександра Кордюкова, начальника Центру безпеки. 
     Напередодні професійного свята заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко і начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Юлія Бєлова завітали до Центру безпеки Шахівської сільської ради та поспілкувалися з начальником караулу Владиславом Мозговим. 
     Владислав розповів про щоденне виконання Центром покладених на нього функцій з пожежогасіння, порятунку життя і здоров'я жителів громади, надання допомоги в ліквідації наслідків природних надзвичайних ситуацій. 
       Крім гасіння пожеж, вони допомагають також у ліквідації дерев, що несуть загрозу життю населення; здійснюють підвезення води під час ремонту водонапірної вежі; в зимовий період ліквідовують замети та допомагають розчищати дороги. 
      Владислав зазначив, що створення таких Центрів у кожній великій громаді є важливою подією, оскільки завдяки наближеності підрозділів безпосередньо до місць виникнення можливих надзвичайних ситуацій та пожеж, підвищується ефективність реагування. 
       Представники районної ради привітали рятівників з наступаючим святом, подякували їм за відданість справі, мужність, вірність обов'язку та побажали успіхів у роботі, міцного здоров'я, добра і якомога менше тривожних викликів. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх