В Добропольском районе нет ни одного официально открытого для купания водоема

Переглядів: 1478 0 06.09.2017 в 10:00:10 Новини охорони здоров'я
В Добропольском районе нет ни одного официально открытого для купания водоема

Нещасні випадки відбувалися навіть в тих місцях, які були офіційно відкриті для купання і добре знайомі відпочивальникам. Чи варто говорити про те, що купання в ставках і річках, в яких це робити заборонено, може привести до трагічних наслідків?

Про це ще раз нагадують фахівці 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Донецькій області жителям м. Добропілля та району. На початку осені вода в водоймах стає все прохолодніше. А, як відомо, довге перебування в такій воді може призвести до судом в кінцівках, що, найчастіше, закінчується сумними подіями. Про це необхідно пам'ятати, також як і про те, що купання в стані алкогольного сп'яніння до добра не доводить. Тому рятувальники попереджають населення і вкотре нагадують: в Добропільському районі немає жодної офіційно відкритої для купання водойми!!!

Представники ДСНС нагадують і про правила пожежної безпеки під час перебування на природі. Суха трава при найменшому контакті з відкритим вогнем запалюється за лічені секунди, а це може стати причиною масштабної трагедії. Дані статистики свідчать про те, що більшість займань та загорянь в області сталося саме через необережне поводження громадян з вогнем.

Фахівці служби порятунку закликають берегти життя та здоров’я, а в разі виникнення надзвичайної ситуації негайно телефонувати за номером «101».

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх