В добропольском центре занятости прошла презентация работодателя

Переглядів: 1027 0 16.12.2018 в 14:30:28 Центр зайнятості
В добропольском центре занятости прошла презентация работодателя

З  метою швидкого та якісного підбору працівників на вакансії  фахівцями центру зайнятості було проведено відбір кандидатів з використанням елементів рекрутингу.                   

13 грудня 2018 року  у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості  відбулася  презентація  роботодавця   Добропільського об'єднаного управління пенсійного фонду України Донецькій   області.

На заході директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць проінформувала присутніх, що отримання послуг в службі стає більш зручним та доступним для широкого кола населення та роботодавців та презентувала новий напрямок роботи - рекрутинг.

Керівник  Добропільського об'єднаного управління ПФУ Неоніла Пітик  та начальник відділу Ольга Орищенко  ознайомили присутніх з вимогами до претендентів на вакансію  «спеціаліст державної служби», з  функціональними обов’язками, необхідними для роботи навичками та рівнем заробітної плати.

У  заході  взяли участь 26 осіб,  чотири   з них виявили бажання пройти більш детальну співбесіду та взяти участь у конкурсному відборі. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх