В центре занятости Доброполья прошел учебный семинар по вопросам бизнес-планирования "Легальная занятость - шаг на встречу работникам"

Переглядів: 940 0 28.05.2018 в 09:00:42 Пенсійний фонд України
В центре занятости Доброполья прошел учебный семинар по вопросам бизнес-планирования

25 травня 2018 року у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості було проведено тематичний семінар для роботодавців на тему «Легальна зайнятість – крок на зустріч Вашим працівникам». До проведення семінару долучились представники управління з питань праці управління Держпраці у Донецькій області, Добропільської ОДПІ.

Захід відкрила заступник директора Тетяна Яцура, яка зупинилась на сучасних інструментах сприяння зайнятості, нових форматах соціальних послуг. «Сьогодні ми активно будуємо сучасну сервісну службу і не плануємо зупинятися в своєму розвитку і наближенні до отримувачів наших послуг» - зазначила вона.

Начальник відділу Валентина Гончарова детально розповіла про напрямки фінансової підтримки роботодавців, які надаються у службі зайнятості, функціонування електронного кабінету роботодавця, запросила взяти участь у інтернет – анкетуванні з використанням «Googlе Forms». Окремо було запрошено роботодавців взяти участь у проекті «Український донецький куркуль», а для якісної розробки та підготовці до захисту бізнес планів - відвідати навчальні тренінги Добропільського міського центру зайнятості та семінар за участю представників конкурсної комісії по відбору проектів у місті Покровськ 30 травня 2018 р.

Головними державними інспекторами відділу контролю західного напрямку Управління з питань праці Яною Ковальовою та Оленою Федоровою були надані вичерпні відповіді щодо питань, які хвилювали учасників семінару:

підстави для проведення перевірки;

перелік документів, які надають інспектори праці для проведення інспекційних відвідувань;

документообіг у фізичної особи – підприємця: накази, табель обліку робочого часу, графік відпусток;

розмір заробітної плати, індексація заробітної плати

штрафні санкції за порушення та інше.

Олександра Васютченко, головний державний інспектор Добропільської ОДПІ, зупинилась на процедурі подання повідомлення про прийняття працівників, замовлення форм звітності та строках її надання.

У семінарі взяли участь 20 роботодавців і це один із прикладів плідної співпраці з соціальними партнерами у питаннях інформування про послуги та підтримку з боку служби зайнятості, попередженні випадків нелегальної праці, порушень у оформленні працівників та у веденні податкового обліку.


В центре занятости Доброполья прошел учебный семинар по вопросам бизнес-планирования


В центре занятости Доброполья прошел учебный семинар по вопросам бизнес-планирования


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх