Знайди роботу - ярмарок вакансій у Добропільському центрі зайнятості

Переглядів: 1070 0 20.09.2019 в 10:30:32 Центр зайнятості
Знайди роботу - ярмарок вакансій у Добропільському центрі зайнятості

Задля працевлаштування осіб, які перебувають на обліку в державній установі "Центр пробації", 16 вересня 2019 року відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.

Захід відкрила заступниця директорки Добропільського міського центру зайнятості Тетяна Яцура та підкреслила, що на теперішній час центр зайнятості – сучасна сервісна установа, де отримання послуг стає більш зручним та доступним для широкого кола населення та роботодавців. Працює оновлений веб-портал Державної служби зайнятості: електронні кабінети роботодавців та безробітних, вакансії роботодавців та резюме шукачів роботи, корисна інформація та анонси проведення заходів, профорієнтаційна платформа для молоді та населення. Однією з головних засад роботи з клієнтами центру зайнятості є адресний підхід у наданні соціальних послуг, виходячи з індивідуальних потреб, вимог та можливостей шукачів роботи  і роботодавців. На ярмарку були присутні представники п’яти підприємств міста. Вони детально розповіли про вільні робочі місця, ознайомили з умовами праці, режимом роботи, розміром заробітної плати, тривалістю робочого часу. Пропонувалися робочі місця за різними професіями та спеціальностями.

Присутні позитивно оцінили формат проведення ярмарку та переконались, що служба зайнятості – це сервісна структура, яка працює, в першу чергу, надаючи високоефективні послуги, тим хто шукає роботу і тим, хто потребує кваліфікованих працівників.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх