В Доброполье ведется работа по популяризации здорового образа жизни и профилактики ВИЧ / СПИДа

Переглядів: 1468 0 26.11.2013 в 22:18:02 Суспільство
В Доброполье ведется работа по популяризации здорового образа жизни и профилактики ВИЧ / СПИДа
   Молодіжна політика в Україні визнана одним із пріоритетних напрямків державної політики. Для суспільства це має принципове значення, адже саме молодь є тією соціальною групою, яка вирішальним чином визначає зміст і характер майбутнього, концентрує в собі перспективні тенденції суспільного розвитку. Тому, нові соціальні ініціативи Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА спрямовані на популяризацію здорового способу життя молоді. 
На цьому акцентував увагу перший заступник міського голови Ігор КУРДЯ під час засідання межсекторальної робочої групи міської ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу 25 листопада.
 
   На засіданні членами МРГ було розглянуто низку важливих питань, серед яких впровадження у загальноосвітніх закладах міста програм, направлених на підвищення обізнаності підлітків щодо проблеми ВІЛ/СНІД та навчання безпечній поведінці і здоровому способу життя.
   Також було заслухано інформацію про проведення заходів по забезпеченню профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД в м. Добропілля за 2013 рік та про стан профілактики розповсюдження ВІЛ-інфекції ін’єкційним та статевим шляхом. 
       
   Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію в місті Добропілля, членами робочої групи було запропоновано винести на наступне засідання ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу питання щодо проведення роз’яснювально-просвітницької роботи серед працівників  вугільних підприємств міста та закупівлі експрес - тестів для визначення ВІЛ- статусу людини у домашніх умовах у аптечні мережі Добропілля. Також запропоновано розробити пам’ятки з даної проблеми для розповсюдження  інформації серед населення міста.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх