В Доброполье отметили день местного самоуправления

Переглядів: 1337 0 07.12.2013 в 22:28:43 Новини місцевої влади
В Доброполье отметили день местного самоуправления
   Чергову розширену апаратну нараду Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА розпочав з вітальних слів з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. 


   «Органи місцевого самоврядування - це влада, яка ближче всіх до людей. Саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади, а мета депутатів, працівників виконавчої влади та органів місцевого самоврядування - захист їх прав та забезпечення належного рівня життя», - підкреслив Віктор Трохимович. Після найкращих побажань керівник вручив Почесні Грамоти Добропільської міської ради, грамоти виконавчого комітету Добропільської міської ради та подяки виконавчого комітету Добропільської міської ради депутатам, працівникам виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за сумлінне ставлення до дорученої справи, високий професійний потенціал, громадську активність, ініціативність та з нагоди Дня місцевого самоврядування.
загрузка...
   Як зазначив міський голова, в місті, як і по всій Україні, за завданням Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА проходить широке громадське обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. «Можливість місцевих громад самим визначати, які повноваження залишати за собою та повною мірою розпоряджатися ресурсами, які знаходяться на території – все це є одним із ключових принципів Концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні»,- підкреслив Віктор Трохимович.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх