В Верховной Раде собирают подписи за отставку Юрия Луценко

Переглядів: 708 0 28.04.2019 в 10:00:03 Новини України
В Верховной Раде собирают подписи за отставку Юрия Луценко

У Верховній Раді збирають підписи за розгляд питання про відставку Юрія Луценка з посади генерального прокурора. Про це з трибуни парламенту повідомив народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко.

"Своєю діяльністю показав повну нездатність керувати найвищим органом справедливості в нашій державі — Генеральною прокуратурою. Він зобов'язаний був розслідувати злочини високопосадовців часів Віктора Януковича... Ви чули хоч про один вирок у цій категорії справ? Жодного!" — заявив Ігор Луценко.

Для ініціювання розгляду у парламенті питання про відставку генпрокурора необхідно зібрати мінімум 150 підписів народних депутатів. Скільки нардепів підтримало ініціативу, поки невідомо.

Раніше «Судово-юридична газета» писала,що Рада прокурорів України задовольнила рапорт і звільнила Євгена Єніна з адміністративної посади заступника генерального прокурора.

Також команда Володимира Зеленського вважає, що чинний генеральний прокурор України Юрій Луценко повинен залишити свю посаду. Його хочуть замінити антикорупційним активістом.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх