У Добропіллі учні місцевого навчально-виховного комплексу познайомились з роботою місцевих поліцейських + ФОТО

Переглядів: 694 0 27.01.2020 в 09:30:39 Новини поліції
У Добропіллі учні місцевого навчально-виховного комплексу познайомились з роботою місцевих поліцейських + ФОТО

Які спецзасоби використовують поліцейські, як поліція реагує на повідомлення, як розкривають злочини, де утримують злочинців – дізнались учні навчально-виховного комплексу № 4 під час екскурсії до Добропільського відділення поліції.

Дітей зустрічали інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко та курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ. Екскурсія традиційно розпочалася з чергової частини, де поліцейські розповіли юним гостям про порядок реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події та подальше реагування на них працівників поліції. Ознайомили учнів і з роботою слідчо-оперативних груп, які вирушають на місця скоєння злочинів.

Далі діти відвідали музей історії органів внутрішніх справ, який знаходиться у місцевій поліції. Вихованці НВК дізнались, як розвивалась правоохоронна система рідного краю, побачили архівні документи, особисті речі ветеранів органів внутрішніх справ, фотографії, зразки вогнепальної та холодної зброї.

Та найбільші враження на дітей справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці. Всі бажаючи мали змогу відчути себе у ролі справжнього захисника. Крім того, інспектор поліції Юлія Мурашко нагадала дітям правила дорожнього руху та закликала неухильно їх дотримуватись, а курсанти відомчого вишу розповіли про порядок вступу до їх університету.

Діти були вдячні за цікаву екскурсію, а працівники поліції зазначили, що завжди раді зустрічі з юними гостями.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх