Добропольские полицейские познакомили учеников местной школы с работой своего отделения

Переглядів: 861 0 31.05.2019 в 13:30:49 Новини поліції
Добропольские полицейские познакомили учеников местной школы с работой своего отделения

Аби учні загальноосвітньої школи № 15 м. Добропілля познайомилися із історією появи відділення поліції та краще зрозуміли роботу його підрозділів, правоохоронці запросили хлопців та дівчат до себе в гості.

Правоохоронці радо прийняли запрошених школярів у своєму відділенні і підготували для них цікаву розповідь про його створення.

Спочатку учні завітали до музею Добропільського відділення поліції. Діти із задоволенням роздивлялись архівні фото правоохоронців та слухали розповіді про героїчні вчинки поліцейських.

Після знайомства з музеєм гості вирушили до чергової частини. Дітям розповіли про роботу чергової частини поліції, показали куди надходить дзвінок-повідомлення про злочин чи правопорушення, розповіли як його реєструють і як повинні діяти працівники поліції, отримавши заяву від громадянина.

Неабияке пожвавлення у гостей викликало знайомство з спеціальними засобами та засобами індивідуального захисту поліцейських.

На завершення зустрічі правоохоронці нагадали школярам правила безпеки під час знахідки невідомих предметів та правила поводження під час літніх канікул. Діти подякували поліцейським за цікаво проведений час та пообіцяли бути законослухняними громадянами.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх