Добропольские школьники познакомились с работой правоохранителей

Переглядів: 1029 0 31.01.2018 в 08:00:14 Новини поліції
Добропольские школьники познакомились с работой правоохранителей

Добропільські правоохоронці завжди демонструють свою відкритість до місцевих мешканців, а особливо – до підростаючого покоління. Нещодавно вони запросили учнів старших класів на екскурсію до себе у відділення.

Спочатку старшокласники кількох місцевих шкіл слухали розповіді правоохоронців про їхні робочі будні, познайомилися з функціями чергової частини та на власні очі побачили ізолятор тимчасового тримання. Зацікавив школярів музей відділення, а справжнє захоплення в гостей викликала вправність поліцейських у поводженні зі зброєю. Допомагали проводити екскурсію юні помічники – учасники Ліги майбутніх поліцейських.

Перше, що побачили старшокласники – це музей, створений на базі Добропільського відділення поліції. Діти із задоволенням роздивлялись архівні фото правоохоронців та слухали розповіді про героїчні вчинки поліцейських різних часів.

Після лекції гості вирушили до чергової частини відділення поліції. Школярі спостерігали, як приймають та реєструють повідомлення громадян, та як діють поліцейські при отриманні інформації про злочини та події.

Потім підлітки ознайомились з роботою ізолятору тимчасового тримання та умовами утримання правопорушників в разі їх арешту чи затримання.

Після лекції школярі завітали до актового залу Добропільського відділення поліції, де правоохоронці проводять заняття зі службової підготовки. Поліцейські продемонстрували підліткам спецзасоби та вогнепальну зброю, якою вони користуються в своїй роботі.

Крім того, зі школярами поспілкувались і майбутні правоохоронці. Підлітки поділились з однолітками своїми досягненнями в рядах молодіжної організації «Ліги майбутніх поліцейських». Майбутні поліцейські із захопленням розповідали про спільні рейди, які вони проводять з правоохоронцями та про різноманітні творчі та спортивні заходи, в яких вони залюбки приймають участь. Деякі лігівці розповіли, що мріють вступити до юридичного вузу і в подальшому зв’язати свою долю із роботою саме в рідному відділенні поліції.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх