У Добропіллі поліпшується криміногенне становище

Переглядів: 1844 0 17.09.2021 в 09:30:49 Новини місцевої влади
У Добропіллі поліпшується криміногенне становище

Чергова сесія Добропільської міськради розпочалася з приємного моменту. Секретар міськради Віталій Шевченко вручив грамоту Центральної виборчої комісії начальнику відділу ведення державного реєстру Ользі Колесніченко за сприяння в організації та проведенні виборів.

Депутати заслухали звіт начальника відділу № 1 Покровського райвідділу поліції про стан боротьби зі злочинністю за 8 місяців 2021 року. Очільник Добропільської поліції полковник Олександр Коломієць відзначив, що на території обслуговування відділу, а це чотири громади Добропільщини, не зафіксовано тяжких злочинів. Він наголосив, що програмою МВС передбачено, щоб у кожній громаді був власний офіцер поліції, і навіть не один. Саме він буде мати тісний контакт з населенням. Такий офіцер вже працює в Шахівській сільраді. А ось Добропільській громаді потрібно щонайменше сім офіцерів.

Начальник відділу освіти Інна Кальченко звернулась з проханням до керівника поліції щодо організації патрулювання шкільних будівель – є випадки пошкодження спортивного обладнання, біля однієї зі шкіл у Добропіллі тяжко побили учня у вечірній час. Також Інна Володимирівна ознайомила депутатів з програмою «Шкільне харчування» та повідомила, що протягом року громада буде обговорювати майбутній статус закладів освіти, про це наша газета писала у минулому номері.

Депутати затвердили ряд програм з розвитку фізичної культури та спорту, надання стоматологічної допомоги, комплексної програми «Громада вами опікується», внесли зміни до бюджету та програми економічного та соціального розвитку громади.

 

Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх