У Добропіллі інспектори гірничого управління проводили відбір малюнків з охорони праці

Переглядів: 901 0 21.02.2020 в 08:30:20 Новини підприємств
У Добропіллі інспектори гірничого управління проводили відбір малюнків з охорони праці

11 лютого головний державний інспектор відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Катерина Пазуренко  прийняла участь у засіданні журі з підведення підсумків конкурсу дитячого малюнка серед дітей працівників шахт  ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ».

В комісії приймали також участь начальник відділу з охорони праці та промислової безпеки ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ» Ігор Савостянов, голова первинної профспілкової організації працівників  ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ» Тетяна Перепічаєнко та представники Добропілльського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

Мета конкурсу – привернення уваги суспільства, формування позиції молоді щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних аспектах духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства, виховання культури безпеки праці на виробництвах України у підростаючого покоління, як майбутніх роботодавців та працівників.

Відповідно до умов, відбір малюнків проходив у трьох вікових категоріях: І вікова категорія – з 6 до 10 років; ІІ вікова категорія – з 11до 14 років; IІІ вікова категорія – з 15 до 18 років. По кожній віковій категорії було відібрано по три малюнки. Переможцями стали:

І вікова категорія – з 6 до 10 років:

I місце – Сулімов Вадим, 10 років

I місце – Бондаренко Аліна, 7 років

ІІ місце – Криса Христина, 7 років

ІІІ місце – Гусєва Дар’я, 8 років.

ІІ вікова категорія – з 11до 14 років:

I місце – Судак Антон, 14 років

II місце – Пруднік Валентин, 13 років

ІІІ місце – Бондарєва Альбіна, 12 років.

 

Всі переможці будуть урочисто нагороджені цінними подарунками.


Джерело: https://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх