Презентація книги В.Подоляна "Слово про Добропілля"

Переглядів: 2302 3 12.09.2009 в 14:07:50 Суспільство

У Центральній міській бібліотеці 12 вересня 2009 року в рамках літературно-поетичного об ’ єднання „Крила надії” пройшла презентація книги Володимира Подоляна „Слово про Добропілля”, яка видана до 150-річчя першого поселення міста Добропілля. Книга розповідає про історію міста з дня офіційного занесення поселення Парасковіївка до списків населених пунктів до нашого часу. До бібліотеки завітали автор книги із своєю дружиною, Зільбер Л.М., Калініна І.В., Чуміков В.Ф., Блохін В.М., Лейба В.І.,Копцов А.Д. та інші члени обє эднання. Присутні виказали щиру вдячність Володимиру Подоляну за кропітливу роботу, за великий історичний та фактичний матеріал, який він збирав на протязі багатьох років і який дуже важливий для сьогодення.

Закінчився міський конкурс дитячої творчості „Я громадянин України”, який тривав з березня по вересень 2009 року в Центральній міській бібліотеці. В конкурсі прийняли участь учні загальноосвітніх шкіл великого міста Добропілля у двох номінаціях „Літературна” та „Образотворча”

Переможцями стали Кордюков Антон (м. Білицьке), Бєлєвцова Тетяна (м. Білозерське), Ларина Валентина (м. Білозерське), Коскова Вікторія (м. Білозерське), Котов Олександр (м. Добропілля), Гаврилов Євген (м. Добропілля), Дейкун Дар ’ я (м. Добропілля), Перепічай Ксенія (м. Добропілля), Чоботан Олександр (м. Добропілля), Радченко Ганна (м. Добропілля). Вони направлені до обласної дитячої бібліотеки ім. Кірова для участі у обласному конкурсі.

Источник www.dobromvk.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
3 inetka • 21:38:29, 22.09.2009
звони, а то хочу почитать книгу dry
avatar
2 Vlados • 21:08:58, 22.09.2009
Надо ему позвонить, обещал поделится когда выйдет в свет
avatar
1 inetka • 20:07:27, 22.09.2009
а есть книга Подоляна в электронке?
ComForm">
avatar
Наверх