Триумфальное выступление дзюдоистов Большого Доброполья + ФОТО

Переглядів: 1368 0 12.06.2018 в 14:00:28 Новини спорту
Триумфальное выступление дзюдоистов Большого Доброполья + ФОТО

09 червня 2018 року на базі Палацу спорту міста Добропілля відбувся III відкритий турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат. Для участі у змаганнях до нашого міста завітало 220 спортсменів з Краматорська, Покровська, Новодонецька, Добропілля, Мирнограду, Слов'янська, Мирної Долини, Сєвєродонецька, Миронівки.

Вікова категорія учасників турніру: юнаки та дівчата 2003 року народження та молодше. На урочистому відкритті з привітальними словами до спортсменів, тренерів, представників команд і глядачів звернувся начальник відділу з фізичної культури та спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов.

Велике Добропілля представляли 100 вихованців центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (тренери Добропілля – Черкасова І.О., Пузіков О.А., тренер сел. Новодонецьке – Шестопалова О.С.). В залі зібрались найсильніші, найсміливіші та найздоровіші діти. Гарна організація додала хорошого настрою спортсменам та іх тренерам. Дзюдоїсти з задоволенням виходили на татамі, щоб перевірити власні сили та показати фізичну і технічну підготовку, демонстрували видовищні кидки та прийоми, ніхто легко поступатися своїм суперникам не збирався. Змагання проходили у запеклій боротьбі. Батьки підтримували юних спортсменів, тренери налаштовували своїх вихованців на перемогу та підказували, як уникнути травм під час поєдинків.

dz1

dz2

Досягає успіху лише той, хто працює. Цю тенденцію добре розуміють борці Добропілля, адже вони вдало виступили та додали у скарбничку міста 14 золотих, 11 срібних та 24 бронзові медалі.

Серед дівчат:

І місце

Антонюк Іванна

Васил’єва Лада

Реп’ях Ольга

Радченко Валерія

Демент’єва Поліна

Калюжна Софія

ІІ місце

Анциферова Дар’я

Бутурлімова Ганна

Лубянко Вікторія

Сенюк Олександра

ІІІмісце

Тесліна Юлія

Янь Софія

Єрмакова Тетяна

Чачхалія Ніка

Жабіч Мілена

Позняк Поліна

Семенова Юлія

dz4

dz6

dz7

Серед юнаків:

І місце

Удод Анатолій

Ломоносов Артем

Нікіфоренко Іван

Пруднік Олексій

Пруднік Валентин

Ткачов Данило

Дещенко Данило

ІІ місце

Габіч Кирило

Д’яченко Сергій

Шнуренко Євгеній

Абасов Рустам

Кірнос Дмитро

Бугайов Артем

Білоус Костянтин

ІІІ місце

Книжин Данило

Гладкий Ігор

Подопригора Захар

Запорожець Нікіта

Луговий Ілля

Соколов Михайло

Мосягін Святослав

Шнуренко Владислав

Онуфрієнко Олександр

Волосков Сергій

Луговий Ярослав

Пізняк Іван

Пернатий Владислав

Плишко Артем

Калько Олександр

Литвинов Віталій

Тагієв Ілхам

dz3

dz5

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними призами. Вихованці центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» показали гарний результат посилених тренувань та власного бажання працювати та перемагати. Ці змагання дали можливість отримати необхідний спортивний досвід. Сподіваємося, що це далеко не останні перемоги наших спортсменів. МИ ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: спорт, Дзюдо


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх