Спортсмены Большого Доброполья заняли 17 призовых мест на областном чемпионате по дзюдо

Переглядів: 1569 0 04.05.2017 в 13:00:48 Новини спорту
Спортсмены Большого Доброполья заняли 17 призовых мест на областном чемпионате по дзюдо

З 28 квітня по 30 квітня 2017 року на базі СК Локомотив у м.Слов’янську відбувся Чемпіонат Донецької області з дзюдо серед молоді до 23 років (1995-2002 р.н.), серед молодших юнаків та дівчат 2005-06, 2007-08 р.н.

Метою змагань було підвищення спортивної майстерності, популяризація та розвиток дзюдо, відбір кандидатів на участь у чемпіонаті України серед молоді до 23 років, пропаганда здорового способу життя, залучення молоді до активних занять спортом, підвищення якості суддівства та рівня суддівського корпусу.

Участь у змаганнях взяли 350 спортсменів з 15-ти міст та районів Донецької області: Добропілля, Слов’янська, Краматорська, Лиману,Костянтинівці, Урзуфа, Бахмуту, Маріуполя, Покровська, Великої Новоселівки, Мирнограда та Слов’янського, Бахмутського, Нікольського, Мангушського районів.

Збірну великого Добропілля представили 31 вихованець центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (тренери – Сорокіна І. А., Пузіков А. А.) та селища Новодонецьке (тренер Шестопалова Е. С.) , які відмінно виступили, продемонстрували хорошу боротьбу, тим самим забронювавши місця в збірній Донецької області.

За результатами змагань команда Добропілля отримала наступні результати:

Чемпіони: Реп’ях Ольга, Анциферова Дар’я ,Удод Анатолій, Калько Олександр.

Срібні призери: Власова Анастасія, Попова Соф’я, Бутурлімова Ганна, Калюжна Соф’я, Тагієв Ілхам, Плішко Артем,Тюпалов Валентин, Кірнос Дмитро, Дєщєнко Данило.

Бронзові призери: Дєміхова Вєроніка, Пруднік Валентин, Луговой Ярослав, Бєлоус Костянтин.

У загальнокомандному заліку перше місце посіла збірна Слов’янська, другою в заліку стала команда Покровська, третьою – Велике Добропілля.

Переможці змагань були нагороджені грамотами.

Вітаємо спортсменів та тренерів з вдалим виступом та бажаємо нових перемог.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх