В Доброполье полицейские отлавливали учеников, которые прогуливают занятия

Переглядів: 1404 0 23.09.2018 в 11:00:50 Новини поліції
В Доброполье полицейские отлавливали учеников, которые прогуливают занятия

20 вересня з 11 ранку протягом двох годин шкільного процесу на вулицях міст Донецької області працівники ювенальної превенції територіальних підрозділів поліції перевіряли місця масового скупчення молоді, аби виявити неповнолітніх, які не зважають на навчання. До профілактичного заходу долучились і учасники громадської організації  «Ліга майбутніх поліцейських», бо хто, як не однолітки, можуть в першу чергу достукатись до свідомості учнів.

Інспекторами ювенальної превенції виявлено 20 дітей, які проводили час навчання поза школою, у парках, скверах та комп’ютерних клубах. Батьків дітей притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей)

Метою профілактичного заходу «Skipping School» є забезпечення належної організації та проведення навчального процесу у загальноосвітніх закладах, активізація профілактичної роботи, направлена на боротьбу з дитячою бездоглядністю, виявлення та припинення таких негативних явищ як: поширення жебрацтва серед дітей, попередження насильства в сім’ї, а також попередження нещасних випадків, надзвичайних ситуацій, порушень прав та соціальних гарантій дітей та оздоровлення стану криміногенної обстановки в підлітковому середовищі на території області.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх