За "урожай" в собственном огороде житель Доброполья получит тюремный срок

Переглядів: 1721 0 01.06.2017 в 13:00:02 Новини поліції
За

49-річний чоловік, який тимчасово мешкає у винайманому будинку, влаштував на його подвір’ї город, але замість овочів, вирощував на ньому коноплю. За свою «аграрську» діяльність правопорушнику загрожує до 3 років ув’язнення.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 37-річна місцева мешканка і повідомила, що чоловік, який тимчасово винаймає у неї житло, вирощує коноплю.

Виїхавши за вказаною адресою та під час огляду території домоволодіння, на городі  співробітники кримінальної поліції виявили декілька молодих кущів коноплі. З’ясувалося, що 49-річний чоловік, який родом з сусіднього населеного пункту, майже рік винаймає будинок у мешканки Добропілля. Коли в черговий раз жінка прийшла до нього за орендною платою, вона помітила, що на городі росте трава, схожа на наркотичну. Сумлінна добропільчанка одразу ж зателефонувала до поліції і повідомила про цей факт.

Як зізнався сам господар «незвичної городини», він давно вже вживає наркотики. А кілька днів тому у лісосмузі за містом він знайшов проростки коноплі, викопав, приніс додому та висадив у себе в городі, аби в подальшому зібрати врожай та  виготовити наркотик. Правопорушник раніше вже притягався до відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

 Санкція статті передбачає до 3-х років позбавлення волі.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх