Задержан вор, обчищавший торговцев в Белозерском

Переглядів: 1677 0 21.10.2017 в 10:00:02 Новини поліції
Задержан вор, обчищавший торговцев в Белозерском

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронці Добропільського відділення поліції затримали зловмисника, який "орудував" на ринку у місті Білозерське. Чоловік лише за один день обікрав чотири торгівельні палатки. Все викрадене майно вилучено, а зухвалому  крадію загрожує до 3 років позбавлення волі.

До Добропільського відділення поліції звернулись одразу чотири підприємці, які повідомили, що з їх торгівельних палаток у місті Білозерське викрали різноманітні речі. Крім того у одного з потерпілих зник газовий балон, який він возив із собою, аби підігрівати їжу та готувати каву. Слід зазначити, що потерпілі звернулись до правоохоронців лише через тиждень після скоєння крадіжки.

Після отримання повідомлення про крадіжку оперативники Добропільського відділення поліції вже через кілька годин встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний житель міста Білозерське. Злочинець вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та у сфері незаконного обігу наркотичних речовин, однак на шлях виправлення так і не став та вчинив новий злочин.

Правопорушник у скоєному зізнався. Все викрадене майно зловмисник зберігав у себе вдома та планував згодом все продати, і саме таким чином "підзаробити". Але, окрім нової кримінальної відповідальності, зловмиснику заробити нічого не вдалось.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка». На крадія чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх